سیر سیاه به انگلیسی 2

سیر سیاه چیست؟ خواص شگفت انگیز سیر سیاه: واقعیت ها و شایعات بایادی

پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. همچنین دارای طعم گرم و ملسی با بوی خاصی است که متفاوت از سیر سفید می باشد.این محصول حاوی مقادیر بیشتری از آنتی‌اکسیدان و مواد مفید دیگر است که می تواند برای سلامتی قلب، سیستم ایمنی، و مقابله با التهابات بدن مفید باشد. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند.

در کشورهای اسیای جنوبی مثل تایلند و کره جنوبی و ژاپن ، قرن هاست که سیر سیاه به عنوان یک خوراکی و داروی سنتی استفاده می شود  و در دهه های اخیر وارد بازار جهانی شده است. دانشمندان پیشنهاد می کنند که تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام بتا آمیلوئید باعث التهاب در مغز می شود که خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می دهد. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبه‌های سیر به رنگ سیاه درمی‌آیند و سفت می‌شوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبه‌ها آب می‌روند و بنابراین پوسته بیرونی هم شل‌تر می‌شود.

علاوه بر این افرادی که پس از مصرف سیر خام دچار واکنش آلرژیک می شوند باید از سیر سیاه نیز اجتناب کنند. مطالعه دیگری بر روی موش های مبتلا به آسیب کبدی نشان داد که سیر سیاه کهنه باعث کاهش ALT و AST – دو ماده شیمیایی در خون می شود که نشان دهنده آسیب کبدی است. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنش‌های شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسید‌های موجود در سیر است؛ بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیت‌های باکتریایی به دست می‌آیند، کاملا متفاوت است.

در مطالعه دیگری محققان استرس اکسیداتیو را در مغز رت ها ایجاد کردند. دادن عصاره سیر سیاه به آن ها از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری کرد. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو کمک می کنند و در غیر این صورت ممکن است منجر به بیماری های مختلف شود. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته می‌شود، اما حقیقت این است که حبه‌های سیر در هیچ‌یک از مراحل این فرایند، تخمیر نمی‌شوند. ناگفته نماند که تولیدکنندگان بزرگ معمولا سیر سیاه را به مدت ۴ تا ۶ هفته درون کوره‌هایی مخصوص عمل می‌آورند و سپس اجازه می‌دهند برای چند هفته دیگر فرایند خشک‌سازی و جا افتادن را پشت سر بگذارند تا فاسد نشوند. علاوه بر این، حاوی ترکیبی به نام اس-آلیل سیستئین است که این ماده متابولیسم چربی و مصرف انرژی را افزایش می دهد.

بخش عمده این پیکره شامل اخبار گردآوری و ترجمه‌شده از خبرگزاری‌های معتبر نظیر cnn، bbc، reuters و مجلات خارجی در طول سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ گردآوری شده است. بخش دیگری از این پیکره با انتخاب جملات ترجمه‌شده از سایت ویکی‌پدیا آماده شده و بخشی دیگر از آن به مقالات علمی و تخصصی اختصاص داده‌شده است. موتور محاوره ترجمه ترگمان یک موتور ترجمه‌ماشینی نورونی مبتنی بر الگوریتم‌های یادگیری ژرف است که با استفاده از پیکره متنی با بیش از ۳۰ میلیون کلمه متن انگلیسی ترجمه‌شده به فارسی آموزش دیده است. ادویه به انگلیسی می شود spice (اِسپایس) و ادویه جات (یعنی جمع ادویه) به انگلیسی می شود Spices البته اگه فقط منظور، نمک و فلفل باشه، بجای اسپایس از واژه condiment (کاندِمِنت) هم استفاده میکنن. در اینجا معادل همه ادویه ها را آموزش می دهیم یعنی در این مطلب خوشمزه، لیست کاملی از ادویه های هندی و ابادان را به زبان انگلیسی ارائه خواهیم کرد. آسافوتیدای خشک یا آسیاب شده همراه با نمک و سالاد خام مخلوط می‌شود.


سرم سیر سیاه برای ریش نی نی سایت
خواص سرم سیر سیاه
روغن سیر سیاه دیجی کالا
طرز تهیه روغن سیر سیاه
روغن سیر سیاه اصل
خواص سیر سیاه برای کبد چرب
خواص سیر سیاه برای پوست
خواص شامپو سیر سیاه پرژک
شامپو سیر سیاه پرژک ترب
رنگ شامپو سیر سیاه پرژک